Superhelden kostuums en verkleedkleding voor kleine heroes en schurken


Alleen in hun heldenkostuum kunnen superhelden over hun speciale krachten beschikken. Zonder zijn pak zou Iron Man nooit kunnen vliegen met de snelheid van het geluid of energie stralen kunnen afvuren met zijn handschoenen. In zijn kostuum weet deze held elk gevecht te winnen. Bij superheldendroom.nl vind je alles wat je nodig hebt om jouw kleintje te veranderen in een held. Liever een superschurk of anti-hero? Wij hebben altijd de leukste verkleedkleding.

Top 4 verkleedkostuums: van superheld tot superschurk

Is jouw avonturier een échte wereldverbeteraar of is het soms ook een superschurk? Welke droom jouw held ook najaagt, een mooi heldenkostuum mag daarbij niet ontbreken. Deze worden natuurlijk alleen gedragen bij speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld wanneer de aarde moet worden gered van het kwaad of als een belangrijk gevecht gewonnen moet worden. Maar pas op voor de superschurken! Ook zij beschikken over speciale krachten.

Zoals bijvoorbeeld Thanos in zijn machtige superschurken kostuum. En wat dacht je van Deadpool? Een superheldenpak is natuurlijk niet alleen heel leuk om te dragen, maar daagt jouw kleintjes ook uit tot het gebruiken van hun fantasie. Bijvoorbeeld tijden een kinderverjaardag, een middagje spelen met vriendjes of tijdens een ander speciaal moment. Wil je jouw kinderen ook verrassen van de leukste verkleedkleding? Dit is onze top 4. 

  1. Thanos superschurken kostuum

Thanos is een échte superschurk. Gehuld in zijn prachtige Thanos schurken kostuum met masker en gouden infinity handschoenen. Thanos is ongelooflijk sterk en kan in elke hand wel 2 huizen optillen. Hij wordt nooit moe en is een sterke tegenstanders. Hoewel de Avengers zijn grootste vijanden zijn, neemt hij het ook graag op tegen Captain America of Iron Man. Misschien weten deze superhelden Thanos wel bij hun team te voegen? 

  1. Deadpool anti-hero verkleedkleding

Deadpool is een anti-held, maar eigenlijk ook een klein beetje een boef. Hij gebruikt zijn mooie heldenkostuum vooral om zijn littekens te kunnen verbergen. Zodra hij zijn superheld pak aan heeft gedaan, is Deadpool snel, lenig en bijzonder sterk. Ook kan hij heel goed vechten. Hij neemt het graag op tegen schurken zoals Hydra, maar kan als het moet ook beste wel samenwerken met zijn collega held Cable. 

  1. Captain America heldenpak

Jouw kleine man voelt zich pas echt een superheld in het kostuum van Captain America. Natuurlijk helemaal compleet met schild. Daarmee kan deze superheld beschikken over de krachten die hij kreeg na het innemen van het Super Soldaten Serum. Dat maakt hem immuun voor gif, ziek worden of moe zijn. Captain America is slim, lenig en onaantastbaar door zijn sterke en krachtige schild die hem overal tegen beschermt. 

  1. Iron Man superhelden verkleedpak

In een prachtig Iron Man superheld kostuum kan jouw kleintje elk avontuur aan. Binnen, buiten of in een compleet andere wereld. In deze verkleedkleding vliegt jouw kleine held de hele wereld over om mensen te redden. Natuurlijk samen met zijn handschoenen waarmee hij lichtstralen kan afvuren naar de vijand. En net zoals Iron Man dat kan, voorspelt jouw held ook wat er in de toekomst gaat gebeuren. Wat is het volgende spel kleine superheld?

Online verkleedkleding en superhelden kostuums bestellen

Superheldendroom.nl heeft alles wat jouw kleine schurk of held nodig heeft voor een heerlijke speelpartij. Nodig wat vriendjes en vriendinnetjes uit en vecht samen met de andere helden tegen de schurken in de tuin. Ze kunnen natuurlijk ook zomaar op de slaapkamer of onder het bed zitten. Bij ons hoeft jouw kleine held of heldin nooit lang op zijn of haar heldenkostuum te wachten. Een leuk idee voor een kinderverjaardag, carnaval of andere verkleedpartijtjes met vriendjes of klasgenoten. Iemand moet de wereld toch redden?

Waarom verkleedkleding bestellen bij superheldendroom.nl?

De leukste Marvel verkleedkleding leveren wij altijd direct uit voorraad. Je hoeft dus geen rekening te houden met lange levertijden. Onze superhelden kostuums zijn van hoge kwaliteit en hebben een fijne pasvorm. Daardoor staan ze garant voor uren onbezorgd speelplezier. Als je jouw superhelden, superschurken of anti-heroes bestelling voor 16.00 uur aan ons doorgeeft, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen boven de € 50,00 verzenden we zelfs helemaal gratis. Op deze manier kan jouw kindje morgen al beginnen met het verbeteren van de wereld of het verslaan van vijanden en superschurken.